Ronaldo oboleo od Denga groznice

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo oboleo od Denga groznice

“Dobro jutro svima. Godinu sam počeo sa Dengom. Hvala svima koji su brinuli o meni, na oporavku sam. U utorak uveče sam pušten na kućno lečenje i nadam se da ću uskoro biti bolje”, poručio je Brazilac Ronaldo.

Svojevremeno najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldo koji je prošle godine okončao igračku karijeru oboleo je od Denga groznice, oboljenja za koje lek još uvek ne postoji, a koje može da bude smrtonosno kod jedan odsto obolelih.

Denga groznica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle malarije, najopasnija je i najšire rasprostranjena bolest koju prenose komarci. Iako je smrtnost “svega” do pet odsto obolelih, ona može da dostigne i 50 od sto. Ipak, uz savremene medicinske tretmane, smrtnost može da se smanji i do pomenutih 1 od sto.

“Dobro jutro svima. Godinu sam počeo sa Dengom. Hvala svima koji su brinuli o meni, na oporavku sam. U utorak uveče sam pušten na kućno lečenje i nadam se da ću uskoro biti bolje”, poručio je Ronaldo preko svog naloga na 'Tviteru'.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.