Ronaldo objasnio, u čemu je razlika između njega i Mesija? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo objasnio, u čemu je razlika između njega i Mesija? (video)

Portugalski internacionalac se sprema za novu sezonu.

Narednog vikenda nas očekuje početak Primere, titulu brani Barselona koji će još jednom predvoditi Mesi.

Ovo će biti druga sezona zaredom kako dva najbolja igrača današnjice ne nastupaju zajedno u ligi, Ronalda na početku Serije A očekuje duel sa Parmom kroz desetak dana.

U isto vreme se završava snimanje dokumentarca "The making of", koji će se dotaći priče nastajanja i karijere tri čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su itekako važni za današnji svet fudbala. U ovom serijalu videćemo "ispovesti" Kristijana Ronalda, Žoze Murinja i Nejmara.

Naravno da je Portugalcu postavljeno "vekovno" pitanje, koja je razlika između njega i Mesija.

"Razlika je što sam ja igrao u različim timovima i osvajao Ligu šampiona sa tim timovima. Bio sam najbolji strelac LŠ šest sezona zaredom. Ne postoji mnogo igrača sa pet titula i zbog toga se identifikujem sa ovim takmičenjem."

"Mesi je odličan fudbaler koji neće biti pamćen samo zbog Zlatnih lopti, već zato što je uvek u vrhu, kao i ja", izjavio je Kristijano Ronaldo.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.