Ronaldo o silovanju i tužbi: Koriste ime za promociju, to je normalno

Izvor: B92, 30.Sep.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo o silovanju i tužbi: Koriste ime za promociju, to je normalno

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo naveo je da je vest o tome kako je silovao jednu ženu 2009. godine – lažna.

Nemački Der Špigl je objavio navode Katrin Majorga (34) koja kaže da ju je igrač Juventusa silovao u jednoj hotelskoj sobi u Las Vegasu.

Incident je prema pisanju prijavljen policiji Las Vegasa, ali je godinu dana kasnije došlo do vansudskog poravnanja po kom je Ronaldo platio 375.000 dolara da slučaj ne bi dospeo u javnost.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Hoće da se promovišu koristeći moje ime, to je normalno", rekao je Ronaldo. Njegovi advokati kažu da će tužiti Der Špigl zbog tih navoda jer su, prema rečima advokata, Kristijana Šerca potpuno neistinite.

Portugalac će tražiti naknadu za nanetu štetu zbog "jednog od težih primera kršenja ljudskih prava poslednjih godina".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo: Koriste ime za promociju, to je normalno

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo rekao je da je vest o tome kako je silovao jednu ženu 2009. godine - lažna...Nemački Der Špigl je objavio navode Katrin Majorga (34) koja kaže da ju je igrač Juventusa silovao u jednoj hotelskoj sobi u Las Vegasu...Incident je prema pisanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.