Ronaldo ne želi da uzvraća Murinju

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ne želi da uzvraća Murinju

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo nije želeo da uzvrati na „peckanja” svog bivšeg trenera Žozea Murinja, koji je za njega praktično, rekao da je daleko ispod svog brazilskog imenjaka.
(FOTO: AP)
Trenirao sam svojevremeno Ronalda, ali onog pravog, Brazilca – rekao je Murinjo u intervjuu španskim medijima za vikend.
Ronaldo je naglasio da ne želi da komentariše ovu izjavu trenera Čelzija jer „ne pljuje u tanjir iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koga je jeo”.
Neke stvari u životu ne vredi komentarisati iz očiglednih razloga. Želeo bih da se po dobru sećam svog trenera i zato ne pljujem u tanjir iz kojeg jedem i ne govorim o ljudima koji o meni loše govore – rekao je Ronaldo uoči prijateljske utakmice sa Čelsijem u sredu.
Ovo će biti još jedna pripremna utakmica i nadam se pobedi kako bismo na najbolji način ušli u prvenstvo Španije – rekao je Ronaldo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.