Ronaldo ne želi da rizikuje

Izvor: B92, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ne želi da rizikuje



Napadač italijanskog Milana, brazilski internacionalac Ronaldo izjavio je da će se uskoro potpuno oporaviti od povrede butnog mišića leve noge, ali je naglasio da ništa neće rizikovati i žuriti sa povratkom na teren. Italijanski mediji preneli su da je 31. godišnji Ronaldo potvrdio da je blizu povratku na teren i da je zamolio navijače Milana na još malo strpljenja.

"Osećam se dobro, ali oporavak od povrede je uvek specifičan. Počeo sam se treninzima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali se povremeno pojavljuju problemi, pa molim navijače da budu strpljivi", kazao je najbolji strelac u istoriji završnih turnira šampionata sveta.

On je podsetio da je nekoliko puta imao loše iskustvo zbog preuranjenog povratka na teren.

"Ne želim da žurim. Blizu sam i nadam se da ću se vratiti vrlo brzo. Više od svega želim da igram, ali ne nameravam da ponavljam greške iz prošlosti", kazao je Ronaldo.

Italijanski mediji podsećaju da je Ronaldo butni mišić povredio u avgustu tokom priprema za početak šampionata Italije i da u tekućoj sezoni nije odigrao ni jednu utakmcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.