Ronaldo naredio, hoće Srbina za saigrača!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo naredio, hoće Srbina za saigrača!

Verovatno i najveća zvezda današnjeg fudbala ima samo reči hvale za srpskog reprezentativca.

Kako prenosi engleski "Gardijan", Ronaldo je naložio upravi Juventusa da u narednom periodu angažuje vezistu Lacija Sergeja Milinković-Savića.

Srpski fudbaler je eksplodirao u Rimu, skrenuo je pažnju najvećih evropskih klubova, a ekipa iz Torina je u više navrata pokazivala interesovanje za njegove usluge.

Preneli smo danas da bi Sergej mogao da parafira novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor sa Laciom, ali su se onda pojavile informacije da Milan nije odustao od sjajnog srpskog veziste.

Sada bi po svemu sudeći u trku ponovo mogao da se uključi Juventus, kako je novajlija Ronaldo izrazio želju da u redovima svoje ekipe vidi upravo SMS-a.

Portugalac je navodno oduševljen srpskim fudbalerom, rekao je upravi Juventusa da ga angažuje, a kada Ronaldo nešto traži, on to uglavnom i dobije.

Ostaje da se vidi da li Juve može da napravi potrebnu matematiku za angažovanje srpskog fudbalera, Milan je navodno spremio ponudu tešku oko 110 miliona evra, 40 miliona na ime pozajmice, ostalo za otkup čitavog ugovora po isteku kratkoročne saradnje.

Lotito, prema izjavio jednog od vlasnika "Rosonera" Đanluke La Skale, razmatra pomenutu ponudu sa "San Sira", videćemo kako bi Juve mogao da im parira.

U svakom slučaju, ovo je još jedan dokaz Sergejevih kvaliteta i nema sumnje da je pred reprezentativcem Srbije blistava budućnost.

Juventus bi bio sjajan korak za njegovu karijeru, posebno zbog činjenice da bi delio svlačionicu sa petostrukim osvajačem "Zlatne lopte", koji je po svemu sudeći odševljen Srbinom.

Do kraja prelaznog roka je ostalo nešto manje od tri nedelje, nema sumnje da će uprkos činjenici da Englezi više ne mogu da kupuju, biti veoma interesantno.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.