Izvor: RTS, 02.Jul.2022, 23:23

Ronaldo napušta Mančester junajted, želi da igra u Ligi šampiona

Kristijano Ronaldo obavestio je čelnike kluba da želi da napusti Mančester junajted. Portugalac želi da igra u Ligi šampiona do kraja svoje karijere.
Ronaldo je bio najbolji igrač Mančester junajteda u prethodnoj, izuzetno neuspešnoj sezoni za klub sa "Old Traforda".

"Đavoli" nisu uspeli da se domognu mesta koje vodi u Ligu šampiona, a po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << upravo će zbog toga ostati i bez Portugalca.
Ostvrski mediji prenose da je Ronaldo već obavestio čelnike kluba da želi da promeni sredinu, kako bi 20. sezonu zaredom nastupao u elitnom fudbalskom takmičenju.
Najbolji strelac u istoriji Portugalije smatra da ima u nogama još dve-tri dobre sezone i želeo bi da ih provede igrajući u eliti.
Kristijano Ronaldo ima 183 nastupa u Ligi šampiona, postigao je 140 golova i upisao 42 asistencije.
Nije poznato gde bi Ronaldo mogao da nastavi karijeru, posle Sportinga, Junajteda, Reala i Juventusa.
Ronaldo nikada u karijeri nije igrao u Ligi Evrope.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laportin nokaut Junajtedu: Nemamo nameru da prodamo De Jonga

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 09:35

Mančester junajted dobio je novi udarac u letnjem prelaznom roku...Prva meta Erika ten Haga, Frenki de Jong, po svemu sudeći ostaće u redovima Barselone...Nedeljama unazad Junajted i njegov novi menadžer pokušavaju da izdejstvuju transfer Holanđanina na Old Traford, ali stvari su se zakomplikovale...Iako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.