Kalderon: Ronaldo na leto dolazi u Real Madrid

Izvor: RTS, 21.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalderon: Ronaldo na leto dolazi u Real Madrid

Bivši predsednik fudbalskog kluba Real Madrid Ramon Kalderon izjavio je da će najbolji igrač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo od sledeće sezone nositi dres španskog kluba.

Kalderon, koji je nedavno bio primoran da se povuče sa funkcije zbog optužbi za izborne mahinacije na skupštini kluba, još prošlog leta želeo je da dovede portugalskog fudbalera.

Ronaldo je tada izjavio da želi da ostane u Realu, ali je španska štampa nedavno objavila da postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mogućnost da Portugalac napusti aktuelnog šampiona Evrope.

"Zahvaljujući napornom radu i velikom zalaganju, jedan od najboljih fudbalera sveta igraće za Real sledeće sezone", izjavio je Kalderon.

Kalderon je kritikovao i kandidata za predsednika Reala Florentina Pereza, koji je već obavljao tu funkciju od 2000. do 2006. godine.

Kalderon je rekao da je Perez tada želeo da proda kapitena Raula Gonzalesa i golmana Ikera Kasiljasa, koji su i danas ljubimci navijača.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real najavio dolazak Kristijana Ronalda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2009

MADRID - Bivši predsednik fudbalskog kluba Real Madrid Ramon Kalderon izjavio je danas da će najbolji igrač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo od sledeće sezone nositi dres španskog kluba...Kalderon, koji je nedavno bio primoran da se povuče sa funkcije zbog optužbi za izborne mahinacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.