Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 19:35

"Ronaldo mi je rekao da će igrati u MLS"

Nani otkrio razgovor sa prijateljem

Kakve su šanse da se Kristijano Ronaldo vrati u Real Madrid? Ili u Mančester junajted? Ili da ode u Čelsi?

To su sve opcije koje navijači vrte u poslednjih godinu dana, ali svi su izgledi da će njegov sledeći korak, kada reši da napusti Juventus, biti – SAD. Odnosno, MLS liga.

Tu informaciju je ESPN-u otkrio Nani, veliki Ronaldov prijatelj i saigrač u reprezentaciji Portugalije.

Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neku godinu Kristijano mi je rekao da će karijeru završiti u Americi. Nije to sto odsto sigurno, ali je velika verovatnoća da će se dogoditi“, rekao je Nani.

On sada igra u MLS ligi, gde nosi dres Orlando Sitija.

Ovo je odlična liga. Jasno je da ima još dosta stvari koje moraju da se unaprede i da se dovode još bolji igrači. Ali, ovdašnji klubovi su fantastični, sjajno su organizovani, uslovi su besprekorni, odlični su treneri, fudbaleri. Sve napreduje i ne treba se plašiti tog napretka“, poručio je Nani.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.