Ronaldo me nervira

Izvor: RTS, 10.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo me nervira

Danski fudbalski sudija Klaus Bo Larsen rekao je da ga od svih igrača kojima je sudio u karijeri, najviše nervira Portugalac, igrač Real Madrida, Kristijano Ronaldo.

Klaus Bo Larsen je na listi Svetske fudbalske federacije (FIFA) 14 godina i smatra se jednim od najboljih arbitara.

"On uvek pokušava da iznudi jeftine slobodne udarce, posebno kada igra na domaćem terenu. Pre utakmice, mi, sudije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pričamo o tome kako će lako padati na terenu. Znamo kako da budemo nepristrasni, ali moramo na to da se pripremimo", rekao je Larsen danskim medijima.

"Kristjano Ronaldo na početku svake utakmice ima isti tretman kao ostali igrači, ali kada legne na travu, pošto ne uspe da iznudi slobodan udarac, nasmeje mi se, jer zna da ja ne padam na njegovu teatralnost", dodao je danski sudija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudiju Larsena nervira Kristijano Ronaldo (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Dec.2010

Fudbalski sudija iz Danske, Klaus Bo Larsen, otkrio je da ga od svih igrača kojima je sudio najviše nervira Portugalac Kristijano Ronaldo...- Ronaldo uvek pokušava da iznudi jeftine slobodne udarce, posebno kada igra na domaćem terenu. Pre utakmice mi, sudije, pričamo o tome kako će lako padati...

Nastavak na S media...

Sudiju Larsena najviše nervira zvezda Reala

Izvor: Sportal.rs, 10.Dec.2010

Danski fudbalski sudija Klaus Bo Larsen rekao je danas da ga od svih igrača kojima je sudio u karijeri, najviše nervira Portugalac igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.