Ronaldo kao da nije pobedio: Nazovite Ligu šampiona mojim imenom, aludira na odlazak iz kluba!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo kao da nije pobedio: "Nazovite Ligu šampiona mojim imenom", aludira na odlazak iz kluba!

Svi znamo da neće otići, zaista nije bilo ni vreme ni mesto za ovakve izjave. Ali, jednostavno, to je Kristijano Ronaldo, mora da bude u centru pažnje.

Kristijano Ronaldo nije izgledao naročito zadovoljan posle finala, nije dao gol, kada je izgledalo da će to učiniti, "padobranac" je uleteo na teren i prekinuo akciju.

Ali, odmah je rekao nešto što je u drugi plan stavilo titulu prvaka Evrope, inače njegovu petu u karijeri.

"Sada ću da uživam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a da li ću ostati, videćemo. Bilo je divno biti u Madridu, daću odgovor navijačima koji su uz mene", odmah je skrenuo pažnju na sebe.

Da li to znači oproštaj?

"Sad je vreme uživanja, nije budućnost igrača najvažnija, pričaću narednih dana", dodaje Ronaldo.

"Nemam sumnji, nije bitno, moram da se odmorim, sledi Mundijal".

Negirao je da je razočaran i ljut što nije dao gol.

"Ko, ja? Pa Liga šampiona treba da promeni ime u CR7 Liga šampiona? Pa ko je osvojio više Liga šampiona i dao više golova od mene", zaključio je Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEOČEKIVANI ŠOK: Ronaldo najavio odlazak iz Reala odmah posle finala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 00:05

Los Blankosi slavili sa 3:1...Real Madrid je osvojio treću uzastopnu, a 13. ukupnu titulu prvaka Evrope. U finalu Lige šampiona, Kraljevski klub je pobedio Liverpul (izveštaj pročitajte OVDE). Golove za Los Blankose dali su Karim Benzema i Garet Bejl, ali je posle utakmice u Kijevu posebnu pažnju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ronaldo: Pričao sam kada nije trebalo

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2018

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da nije želeo da skrene pažnju na sebe posle trijumfa u Ligi šampiona nagoveštajima da je utakmica sa Liverpulom možda njegova poslednja u dresu ‚kraljevskog kluba‘. Portugala je, međutim, naglasio da nije srećan u Realu...Real je u subotu uveče...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.