Ronaldo je savršena mašina

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ronaldo je savršena mašina"

Trener Valensije Nuno rekao je za Kristijana Ronalda da je savršena mašina i da je najbolji fudbaler na svetu pred duel sa Realom u nedelju.

Portugalski fudbaler je glavni favorit za osvajanje „Zlatne lopte“, a ukoliko po treći put dođe do nje, sigurno će zacementirati svoje mesto među velikanima.

Kristijano je najbolji u istoriji, savršena mašina. Ali, nemojte da mislite da se mi bojimo. Ta reč ne postoji u fudbalu. Mislim da možemo da pobedimo svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protivnika, imamo dinamiku posebno kada igramo kod kuće”, istakao je Nuno.

Valensija Real dočekuje u nedelju od 17 časova na „Mestalji“, a ’kraljevski klub’ pred taj duel drži čelo tabele Primere sa 39 bodova i juriće 23. uzastopnu pobedu. Valensija je na petoj poziciji, sa 31 bodom, ali i utakmicom više od Madriđana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.