Ronaldo ipak igra protiv Junajteda u Skoplju

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ipak igra protiv Junajteda u Skoplju

Najbolji fudbaler sveta i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo ipak će igrati protiv Mančester Junajteda u Superkupu Evrope u Skoplju.

Iako je bilo najavljeno da Portugalac neće biti u sastavu za taj meč jer je počeo da trenira sa ekipom tek pre dva dana, trener Zinedin Zidan odlučio je da ga povede u Skoplje.

Ronaldo je dobio produžen odmor nakon Kupa konferederacija u Rusiji i naporne prošle sezone u kojoj je Realu doneo titule prvaka Španije i Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle više od pola veka.

Pored Ronalda, Zidan protiv Mančester Junajteda računa na još 23 fudblalera.

Utakmica između Mančester Junajteda i Real Madrida igra se utorak od 20:45 na stadionu Filip II.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo će ipak igrati u Skoplju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017

Najbolji fudbaler Evrope i zvijezda Real Madrida Kristijano Ronaldo ipak će igrati sutra protiv Mančester junajteda u Superkupu Evrope u Skoplju...Iako je bilo najavljeno da Portugalac neće biti u sastavu za taj meč jer je počeo da trenira sa ekipom tek prije dva dana, trener Zinedin Zidan odlučio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.