Ronaldo ili Pjanić, statistika je neumoljiva!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ili Pjanić, statistika je neumoljiva!

Ko je prvi izvođač slobodnih udaraca u Juventusu?

"Stara dama" je uspela da zabeleži preksinoć pobedu nad Lokomotivom zahvaljujući preokretu u zadnjih petnaestak minuta. Heroj šampiona Italije jeste Paulo Dibala koji je sa dva gola u dva minuta srušili Moskovljane koji su imali vođstvo od 30. minuta zahvaljujući Mirančuku.

Pored Dibale deo pažnje je poklonjen, naravno, i Kristijanu Ronaldu, ali ovog puta Portugalac nije uspeo da impresionira.

Glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vedeta Juventusa nije imao svoje veče, može se reći da je otežao posao svom timu pošto je na svoju inicijativu preuzeo dva slobodnjaka koja su bila izglednija za Miralema Pjanića. Ipak iz oba navrata Ronaldo je pogađao živi zid, te je njegov bilans sada - 28 izvedenih slobodnih udaraca bez gola.

Ono što je još više zabrinjavajuće jeste da su čak 19 udaraca završila u živi zid! Kod Alegrija se znalo, Ronaldo šutira sa veće distance dok se Dibala i Pjanić dogovaraju za bliže udarce. Možda je vreme da se Sari podseti ideje svog prethodnika.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.