Ronaldo i Portugalci doputovali u Beograd FOTO

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Portugalci doputovali u Beograd FOTO

Fudbalska reprezentacija Portugala, na čelu sa asom Juventusa Kristijanom Ronaldom, sletela je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Ekspedicija aktuelnog prvaka Evrope, uz velike mere obezbeđenja i policije na VIP ulazu, kako je zahtevala, odmah je ušla u autobus i uputila se ka gradu.

Reporter Tanjuga sa lica mesta javlja da su Portugalci bili neizainteresovani za bilo kakav kontakt s navijačima i novinarima.

Ronaldo i saigrači su izbegli prisutne i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razočarali veliki broj mališana, koji su nosili dresove i transparente zbog petostrukog najboljeg fudbalera sveta.

Utakmica između Srbije i Portugala igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.