Ronaldo i Mesi bez nagrade  Van Dajk najbolji fudbaler u izboru UEFA

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Mesi bez nagrade " Van Dajk najbolji fudbaler u izboru UEFA

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk proglašen je za najboljeg fudbalera Evrope prošle sezone u izboru UEFA.

Holanđanin je pobedio ispred asova Juventusa Kristijana Ronalda i Barselone Lionela Mesija u glasanju 80 trenera klubova učesnika Lige šampiona i Lige Evrope, kao i 55 novinara iz zemalja članica Uefe.

On je tako nasledio prošlogodišnjeg pobednika, Hrvata Luku Modrića iz Real Madrida, a ujedno postao i laureat za najboljeg defanzivca.

Za najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golmana proglašen je Alison Beker iz Liverpula, za veznog igrača Frenki de Jong iz Barselone, a prošle sezone član Ajaksa, dok je Mesi najbolji napadač.

Nagrade su dobili na svečanosti u Monaku, gde je ujedno održan žreb za Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo se retko viđa! Ronaldo i Mesi izgubili, evo ko je najbolji igrač u Evropi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019

Korak bliže "Zlatnoj lopti"...Zvanično je, UEFA je proglasila Virdžila van Dajka za najboljeg igrača u Evropi!..U konkurenciji za nagradu su bili i Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, ali je laskava titula otišla u ruke sjajnog Holanđanina, koji je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Lige šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.