Ronaldo i Juventus - Zakon ćutanja!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Juventus - Zakon ćutanja!

Pauza je dobro došla da se ohlade glave. Šta će Juventus učiniti povodom "slučaja Ronaldo"?

Na sreću Juventusa sledi pauza, verovatno vreme da svi razmisle, ali i da se ohladi slučaj Ronaldo. Portugalac je napustio stadion ljut zbog zamene, nije sačekao kraj meča, sa druge strane Sari nije dizao tenziju, osim što je rekao da će Kristijano morati postupak da objasni klubu i saigračima.

On mu je, bez ironije, zahvalio što se žrtvovao i igrao povređen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sam fudbaler osim standardne poruke na Instagramu, "Teška utakmica, važna pobeda", ni po dolasku u Portugal nije komentarisao ono šti se dešavalo.

Sada se priča da nije napustio stadion pre kraja, već posle poslednjeg sudijskog zvižduka, ali Juventus sada verovatno pokušava da sanira štetu kroz medije.

U klubu izgleda nisu za kaznu, čini se da ipak Ronaldo nije kao drugi fudbaleri, ali po povratku sa reprezentativne akcije, Kjelini i Bufon će razgovarati sa Portugalcem.

Stvari teško cure iz svlačionice i u klubu se nadaju da za nedelju dana, odnosno kada prvenstvo bude nastavljeno, niko neće više pričati o tome.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.