Ronaldo golčinom doneo tri boda Realu u Malagi (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo golčinom doneo tri boda Realu u Malagi (VIDEO)

Real Madrid nije blistao u Malagi, ali je osvojio sva tri boda i pred El Klasiko se učvrstio na čelu tabele španskog prvenstva.
(FOTO: AP)
Do trijumfa ih je doveo, a ko drugi, Kristijano Ronaldo. Dobio je Portugalac dobar pas od Bejla, ali su ga sustigli odbrambeni igrači Malage, njih trojica.
Malaga 0-1 Real Madrid – 15.3.2014 – HD – 3RBY.NET by 3rby
Nije im to mnogo vredelo, Ronaldo je sebi stvorio poziciju za šut, a potom maestralno savladao golmana domaćih. Ispostavilo se da je to bio detalj koji je odlučio pobednika.
Trku za titulu minimalcem je nastavio i drugi tim iz Madrida, Atletiko. Jorgandžije su na domaćem terenu posle dosta muka slavile protiv Espanjola.
Sve dileme rešio je Dijego Kosta, koji je u 55. minutu umakao odbrani tima iz Barselone i potom rutinski savladao gostujućeg golmana.
Selta iz Viga slavila je minimalnim rezultatom kao gost ekipi Levantea u utakmici 28. kola La Lige. Strelac jedinog gola na meču bio je Nolito u 19. minutu. Levante je u 61. minutu propustio priliku da izjednači rezultat, pošto je Baral bio neprecizan sa bele tačke.
Selta se ovom pobedom popela na 11. mesto i odlepila na sedam bodova od opasne zone, dok se Levante nalazi na sredini tabele sa 36 bodova.

Rajo Valjekano slavio je u derbiju začelja protiv Almerije sa 3:1. Ovom pobedom domaćin je pobegao iz zone ispadanja, dok su gosti pali na pretposlednje mesto.
Rajo je prvi postigao pogodak. U završnici prvog poluvremena Bueno je najbolje skočio posle kornera koji je izveo Falke i poslao loptu u mrežu.
U 57. minutu Larivej je udvostručio prednost domaćina. Petnaest minuta kasnije Sorijano se odlično snalazi posle sjajne asistencije Riosa i vraća Almeriju u život. Ipak u 77. minutu Larivej se ponovo upisao u strelce i tako postavio konačnih 3:1 za Rajo Valjekano.
Semafor 28. kola La Lige:
Levante – Selta Vigo 0:1 (Nolito 19)
Valjekano – Almerija 3:1 (Bueno 38, Larivej 57, 77 – Sorijano 72)
Malaga – Real Madrid 0:1 (Ronaldo 23)
Atletiko –Espanjol 1:0 (Kosta 55)

Nedelja:
12,00: Elče – Betis
17,00: Barselona – Osasuna
19,00: Sevilja – Valjadolid
21,00: Sosijedad – Valensija
Ponedeljak:
22,00: Viljareal – Bilbao
Petak:
Hetafe – Granada 3:3 (Marika 6, Lopez 38, Lafita 72 – Riki 35, El Arabi 62, 77)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.