Ronaldo: Saudijsko prvenstvo je bolje od francuskog

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 21:48

Ronaldo: Saudijsko prvenstvo je bolje od francuskog

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo rekao je da je sudijski šampionat u kome igra, bolji i konkurentniji od francuskog šampionata.

"Iskren da budem, mislim da saudijski šampionat nije gori od francuskog šampionata. Mislim da je konkurentniji. Mogu da pričaju šta god žele, to je samo moje mišljenje, a igram ovde godinu dana i znam o čemu pričam", rekao je petostruki osvajač Zlatne lopte na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaiju.

Saudijska Arabija je poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinu dana uložila mnogo novca u dovođenje kvalitetnih igrača, pre svega iz evropskih klubova.

Ronaldo je prošlog januara iz Mančester junajteda prešao u Al Nasr, a u saudijskoj ligi, između ostalih, igraju i Karim Benzema, Sadio Mane, Nejmar, Rijad Marez, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović i drugi.

"Mislim da smo sada bolji od francuskog šampionata i nastavljamo da napredujemo", ocenio je Ronaldo.

Kako je preneo sajt Gol, Ronaldo je na ceremoniji dobio tri nagrade - za najboljeg fudbalera Bliskog istoka, nagradu Maradona za najboljeg golgetera u 2023. godini i nagradu navijača za omiljenog igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.