Ronaldo:Ne treba mi odmor

Izvor: B92, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo:"Ne treba mi odmor"



Zvezda Mančester Junajteda Kristijano Ronaldno naglasio je da mu ne treba odmor od napornih utakmica. Portugalac je postigao svoj prvi het-trik za klub u subotnjoj pobedi protiv Njukasla od 6:0, i tako u Premijer ligi zabeležio 16 golova na 18 utakmica, koliko je odigrao. Ipak, prošle sezone je Ronaldo dobio odmor u Dubaiju nakon što ga je menadžer Ser Aleks Ferguson "častio" na polusezoni, ali sada Fudbaler godine u Premijer ligi tvrdi da ne želi da se odmara, jer hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da održi odličnu formu i postiže golove.

"U januaru prošle godine trener mi je dao četiri ili pet dana odmora. Ali ljudi koji su mi bliski znaju da je sve što želim u životu da igram, postižem golove i činim sve što je u najboljem interesu moga tima", izjavio je Ronaldo za Dejli Miror.

"Uživam u Mančesteru. Trenutno nema mnogo sunca, ali to nije problem. Vremenske prilike su mi najmanje bitne. Sezona 2006/2007 mi je bila fenomenalna. Igrao sam dobro, postigao sam dosta golova, asistirao u više navrata, i sve mi je išlo od ruke. Ove sezone sam u istoj poziciji. Opet igram odlično, postižem mnogo golova, i želim da održim sjajnu formu i naučim još više", dodao je Ronaldo.

Portugalac se prošle godine našao u najužem izboru za FIFA fudbalera godine, ali je zauzeo treće mesto, iza Brazilca Kake i Argentica Lea Mesija, ali to nikako ne umanjuje njegovu ambiciju da i ove godine dominira na evropskoj sceni.

"Želim da postignem što je više golova moguće. Imam sam dosta dobrih prilika da budem strelac, prvenstveno jer moji saigrači odlično igraju i dobro dodaju loptu, ali i jer igramo veliki broj utakmica, kako u Premijer ligi, tako i u FA kupu i u Ligi šampiona", zaključio je Ronaldo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.