Ronaldo: Juve je napredovao pod Sarijem

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Juve je napredovao pod Sarijem

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa, smatra da se igra njegove ekipe poboljšala pod novim trenerom Mauricijom Sarijem.

Portugalski reprezentativac postigao je pet golova na devet utakmica u svim takmičenjima ove sezone.

"Neke stvari moramo da ispravimo, ali činjenica je da smo napredovali pod Sarijem. Imam mnogo više slobode nego ranije, srećan sam. Uradili smo veliki posao sa Alegrijem, ali je Sari poboljšao igru ekipe", rekao je Ronaldo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Jedan od najboljih fudbalera sveta otkrio je šta se promenilo u odnosu na prošlu sezonu.

"Ako uporedimo, sada stvaramo mnogo više šansi za gol, igramo brže i raznovrsnije, imamo veći posed lopte...", dodao je Ronaldo.

Ronaldo je nedavno postigao 700. gol u karijeri.

"Sedamsto golova je prošlost. Sada razmišljam o onome što dolazi. Kao što sam i ranije rekao, individualni rekordi nisu ono što je najvažnije", zaključio je Ronaldo.

Fudbaleri Juventusa u utorak od 21.00 dočekuju moskovsku Lokomotivu u Ligi šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.