Ronaldo: Ako ode u Real, Mbape će osvojiti Zlatnu loptu

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 18:08

Ronaldo: Ako ode u Real, Mbape će osvojiti Zlatnu loptu

Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo izjavio je da će Kilijan Mbape da osvoji Zlatnu loptu, ako potpiše ugovor sa madridskim Realom.

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone. On je više puta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza, pošto je navodno dogovorio prelazak u Real na kraju sezone.

"Moramo da sačekamo da bude zvanično objavljeno pre nego što krenemo da detaljišemo, ali jasno je da svi jedva čekaju da Mbape ode u Madrid. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << On je neverovatan igrač", rekao je Ronaldo, prenosi Dejli mejl.



"Znam šta će tačno da se dogodi kada Mbape dođe u Madrid. On će da postane najbolji igrač i osvojiće 'Zlatnu loptu'. Mislim da je to dobar izbor za njega",
dodao je nekadašnji brazilski reprezentativac.

Ronaldo (47) je igrao za Real od 2002. do 2007. godine.

"Ne znam šta je istina, ali ljudi pričaju da Mbape odlazi iz Pari Sen Žermena. Naravno, on će u Realu da ima ekipu, koja će da ga podrži bilo koju god odluku da donese. U Madridu će imati tim koji će mu pomagati i na terenu i van njega. Oni će da ga zaštite. Imao je dobre trenutke u PSŽ-u, bio je velika zvezda projekta", istakao je Ronaldo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.