Izvor: RTS, 25.Okt.2020, 20:19

Ronaldinjo pozitivan na koronavirus

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo objavio je da je pozitivan na koronavirus. Ronaldinjo se javnosti obratio putem društvenih mreža i saopštio da je rezultat testa na kovid 19 pozitivan. Brazilac nema simptome, oseća se dobro i započeo je dvonedeljnu samoizolaciju.
Nekadašnji napadač između ostalih Pari Sen Žermena, Barselone i Milana, još je jedan u nizu ljudi iz fudbala koji je zakačio novi virus.

Mađioničar sa loptom i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od najomiljenijih fudbalera svih vremea stigao je u brazilski Minas Žerais, gde je trebalo da učestvuje na jednom događaju svog sponzora, ali je ipak sprečen iz zdravstvenih razloga.
"Stigao sam u Belo Horizonte juče, uradio test na kovid 19 i rezultat je pozitivan. Osećam se dobro, nemam simptome. Veliki zagrljaj svima i hvala na željama da sve prođe dobro", objavio je Dinjo.
On je ove godine imao velikih problema, pošto je uhapšen u Paragvaju sa falsifikovanim pasošem, zbog čega je proveo nekoliko meseci u zatvoru.
Pušten je uz kauciju i vratio se u Brazil nakon skoro pola godine i braniće se sa slobode.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo pozitivan na koronavirus VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2020

Nekada najbolji fudbaler sveta Ronaldinjo Gaučo pozitivan je na virus Kovid-19...Bivši as Barselone i Milana putem društvenih mreža objavio je da se zarazio koronavirusom...Otkrio je da mora u dvonedeljenu samoizolaciju, ali i da nema nikakve simptome...Ronaldinjo je planirao da prisustvuje na jednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.