Ronaldinjo potpisao za Keretaro!

Izvor: Sportal.rs, 06.Sep.2014, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo potpisao za Keretaro!

Nedugo posle iznenadne objave meksičkog kluba Keretaro da pregovara sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldinjom, stigla je i potvrda da su dve strane postigle dogovor, prenose strani mediji.

Dakle, slavni as će u tekućoj sezoni nositi dres ekipe za koju se malo ko mogao opkladiti da će biti njegova naredna destinacija u karijeri. Otkako je u julu raskinuo ugovor sa Atletiko Mineirom, Ronaldinjo je bio dovođen u vezu sa prelaskom u mnoge veće klubove, poput Boke Juniors, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << vodeće ekipe Američke lige i najveće meksičke, ali je iz nekog razloga Ronaldinjo izabrao "mali" Keretario iz 22. po veličini grada u Meksiku, koji je solidno počeo sezonu u Aperturi sakupivši deset bodova u prvih sedam kola.

Ronaldinju je to sedmi klub u karijeri i peta država u kojoj će boraviti iz profesionalnih razloga. U Brazilu je igrao za Gremio, Flamengo i Atletiko Mineiro, u Francuskoj za Pari Sen Žermen, u Španiji za Barselonu i u Italiji za Milan.

(Foto: Beta/AP/Bruno Magalhaes)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.