Ronaldinjo ponovo odbio Bešiktaš

Izvor: B92, 25.Nov.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo ponovo odbio Bešiktaš

Brazilac Ronaldinjo odbio je novu, treću ponudu Bešiktaša da pojača ovaj klub iz Istanbula.

Sjajni fudbaler koji je već nekoliko sezona član Atletiko Mineira navodno je odbio ponudu od 3 miliona evra godišnje uz 25.000 evra za svaku odigranu utakmicu.

Ronaldinjo je i ranije odbija ponude tima koji trenutno vodi Slaven Bilić, a veliko je pitanej gde će nastaviti karijeru, jer mu 31. decembra ističe ugovor sa Mineirom.

Turski mediji prenose da Bešiktaš sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i četvrtu ponudu, ali teško da je Dinju važan novac, da jeste, teško da bi uopšte napustio Evropu. Nedavno je izjavio da bi voleo da karijeru završi u PSŽ, gde je počeo svoju evropsku eru 2001. godine.

Bešiktaš je posle 12. kola turske Superlige na trećem mestu na tabeli sa 24 boda, jednim manje od Kasimpaše, a sedam od lidera Fenerbahčea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo ponovo odbio Bešiktaš

Izvor: B92, 25.Nov.2013

Brazilac Ronaldinjo odbio je novu, treću ponudu Bešiktaša da pojača ovaj klub iz Istanbula...Sjajni fudbaler koji je već nekoliko sezona član Atletiko Mineira navodno je odbio ponudu od 3 miliona evra godišnje uz 25.000 evra za svaku odigranu utakmicu...Ronaldinjo je i ranije odbija ponude tima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.