Ronaldinjo pokreće svetsku ligu uličnog fudbala

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 23:46

Ronaldinjo pokreće svetsku ligu uličnog fudbala

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo pokreće svetsku ligu uličnog fudbala,

Ronaldinjo, dvaput proglašen za najboljeg igrača sveta, pokreće svetsku ligu uličnog fudbala, kako bi talentovanim mladim igračima pružio priliku da pokažu svoje veštine i prođu isti put do slave kao i taj bivši igrač Barselone.

Globalna ulična liga Ronaldinjo (RGSL) počeće krajem 2023. godine, saopštili su danas organizatori.

Na početku će na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači uličnog fudbala svih uzrasta moći da pokažu svoje najbolje veštine i pokušaju da se pridruže jednom od timova takmičenja.

Utakmice i takmičenje u veštinama biće organizovani u velikim gradovima širom sveta, a timovi će se takmičiti u ligi za titulu RGSL šampiona, dok će najbolji od najboljih ući u lični Ronaldinjov tim.

Organizatori nisu saopštili detalje o lokacijama i tačnom datumu početka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.