Ronaldinjo otišao iz Srbije VIDEO

Izvor: B92, 08.Nov.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo otišao iz Srbije VIDEO

Nekada najbolji fudbaler sveta Ronaldo de Asis Moreira Ronaldinjo otišao je iz Beograda dan nakon dolaska u srpsku prestonicu.

On je u Beogradu snimao reklamu za kladionicu Mozzart, a u sredu ga je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo brojno obezbeđenje i odmah sprovelo do automobila.

Brazilac koji ima 38 godina svojevremeno je sa Barselonom polovinom prošle decenije bio šampion Evrope i tokom dve godine uzastopno najbolji fudbaler planete.

Od trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kolekciji ima onaj sa Svetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Prepoznatljiv je po tome što je jedan od retkih fudbalera čijim su veštinama na terenu bili zadivljeni i njegovi saigrači i protivnici.

Po odlasku iz Barselone 2008. godine, njegova karijera je u opadanju, a posle Milana u kom je bio do 2011, Flamenga, Atletiko Mineira i Keretara, igrao je još u Fluminenseu do 2015. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.