Ronaldinjo ostaje u Milanu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo ostaje u Milanu

Brazilski fudbaler Ronaldinjo negirao je da u januarskom prelaznom roku planira da ode iz italijanskog Milana.
Ronaldinju ugovor sa „roso-nerima” ističe u junu sledeće godine, što je pokrenulo medijske spekulacija o odlasku sa San Sira.
- Istina je da ne razmišljam samo o Milanu. Navijači znaju da sam ovde veoma srećan i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uživam u igri ekipe - kazao je brazilski internacionalac.
Ronaldinjo je u Milan došao u leto 2008. godine iz Barselone. On je za italijanski klub do sada odigrao 82 utakmice i postigao 25 golova.
Ekipa Milana posle šest kola u prvenstvu Italije zauzima četvrto mesto na tabeli sa dva boda manje od vodećeg Lacija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo ne namerava da ode iz Milana

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2010

MILAN, 8. oktobra 2010. (Beta-AP) - Brazilski fudbaler Ronaldinjo negirao je u petak da u januarskom prelaznom roku planira da ode iz italijanskog Milana. Ronaldinju ugovor sa "roso-nerima" ističe u junu sledeće godine, što je pokrenulo medijske špekulacija o odlasku sa San Sira. "Istina je da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Juventus hoće Ivanovića već u januaru

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 13:25

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović na meti je torinskog Juventusa koji bi rado voleo da ga vidi u svojim redovima već u januarskom prelaznom roku...Prema tvrdnjama italijanskog Tutosporta, Miloš Krasić je taj koji je svojim partijama skrenuo pažnju Italijana na fudbalere iz Srbije i nije nemoguće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.