Ronaldinjo ispao golom iz ofsajda

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo ispao golom iz ofsajda

Aktuelni šampion Južne Amerike Atletiko Mineiro eliminisan je u osmini finala Kopa Libertadores od istoimenog kluba iz Medeljina ukupnim rezultatom 2:1.

U prvom meču bilo je 1:0 za Kolumbijce, dok je Ronaldinjova ekipa vodila u revanšu sve do 88. minuta, pogotkom Fernandinja u prvom poluvremenu

Tada je u kontranapadu loptu prihvatio Edvin Kantona, uposlio je lepim centaršutem Žefersona Dukea, koji je iz očiglednog ofsajda postigao pobednički gol za svoj tim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Atletiko Nasional će se u četvrtfinalu sastati sa Defensor Sportingom, a prvi meč će igrati u gostima.

Nasional je ovo takmičenje osvojio 1989. a ove sezone ne samo što su pobedili vladajuće šampione, već su i prvoplasirana ekipa kolumbijskog prvenstva.

.

Prvi mečevi četvrtfinala na programu su 7. maja, a revanši sedam dana kasnije.

Kopa libertarodes, četvrtfinale:

Arsenal Sarandi – Nasional Asunsion

Defensor Sportnig – Atletiko Nasional

Kruzeiro – San Lorenco

Bolivar – Lanus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldinjo ispao golom iz ofsajda

Izvor: B92, 02.Maj.2014

Aktuelni šampion Južne Amerike Atletiko Mineiro eliminisan je u osmini finala Kopa Libertadores od istoimenog kluba iz Medeljina ukupnim rezultatom 2:1...U prvom meču bilo je 1:0 za Kolumbijce, dok je Ronaldinjova ekipa vodila u revanšu sve do 88. minuta, pogotkom Fernandinja u prvom poluvremenu..Tada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.