Ronaldinjo: Želim da nastavim da osvajam titule i devojke

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo: Želim da nastavim da osvajam titule i devojke

Nema sumnje da je Ronaldinjo jedan od najvećih majstora fudbalskih, a možda u ovoj rečenici ne bi bilo ograđivanja da popularni Gaučo nije suviše rano prestao da juri rezultate i počeo da juri devojke i provod.

Ipak, on je na predstavljanju u svom novom klubu Keretaru rekao da je takav život uvek vodio i da će nastaviti da osvaja trofeje.

„Oduševljen sam što sam u ovom klubu i nadam se da ću doneti radost navijačima , hvala vam na dočeku. Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam motivisan. Uvek sam živeo na isti način i nadam se da ću nastaviti da živim istim životom i da ću nastaviti da osvajam titule i devojke“, rekao je Ronaldinjo.

Brazilac je dodao da se dobro oseća fizički i da će za nekoliko dana sa ekipom moći i da igra.

Podsetimo se čuvene fotografije Ronaldinja u društvu već osvojenih devojaka.

Ronaldinho says he joined Mexican minnows Queretaro... 'to win girls'. Lad: http://t.co/YaFYlXvRKx pic.twitter.com/ysmQjFjflY

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.