Ronaldinjo: Ostajem u Milanu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo: Ostajem u Milanu

Kako se u poslednje vreme priča o odlasku Ronaldinja iz redova Milana, nekadašnji najbolji fudbaler planete je za list Korijere dela Sera izjavio da nema nameru da napusti svoj aktuelni klub.
-Apsolutno ne razmišljam o drugim klubovima, samo o Milanu.Imam luksuz da budem ovde i ne zanima me novac i atraktivnost eventualnih ponuda.Ovde sam jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << srećan, čak mi je i predesednik Berluskoni rekao da mogu da ostanem koliko hoću, tako da nema razloga da iko bude zabrinut po pitanju mog odlaska – kazao je Ronaldinjo.
Igrač kojeg je FIFA dve godine zaredom birala za najboljeg igrača sveta(2004, 2005 ) iskoristio je trenutak da odgovori i na kritike da je spor i da ne daje maksimum na terenu:
- Ne pogađa me kada mi govore da ne trčim.Možda je i tačno da ne učestvujem ravnopravno u svim zadacima koje ima ekipa, ali doprinosim na druge načine.Gledajte, svi ti koji me kritikuju su u suštini ljubomorni, jer ja sve što radim na terenu, uradim tako što stojim u mestu - dodao je šaljivo slavni Brazilac.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.