Ronaldinjo: Mesi nije najbolji u istoriji, već u svojoj epohi

Izvor: RTS, 13.Dec.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo: Mesi nije najbolji u istoriji, već u svojoj epohi

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo izjavio je da ne može da kaže za Argentinca Lionela Mesija da je najbolji igrač u istoriji.
Fenomenalni Argentinac ušao je u istoriju i postao prvi igrač sa šest osvojenih trofeja Zlatne lopte.

"Drago mi je zbog Mesija što je dobio šestu Zlatnu loptu, jer mi je on pre svega prijatelj. Ne volim ta poređenja, jer je teško reći ko je najbolji. Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Maradona, Pele, Ronaldo.. Ne mogu da kažem da je Mesi najbolji u istoriji, on je najbolji u svojoj epohi", rekao je Ronaldinjo za španski "As".
Bivši napadač Barselone dve godine je bio saigrač sa Mesijem, pre nego što je otišao Milan.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Mesi najbolji u istoriji? Teško"

Izvor: B92, 13.Dec.2019

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo bavio se pitanjem najboljeg igrača ikada u ovom sportu...On je čestitao svom bivšem saigraču Lionelu Mesiju na osvajanju rekordne šeste Zlatne lopte, ali kako kaže, ne može da potvrdi da je upravo Argentinac najbolji fudbaler u istoriji..."Drago mi je zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.