Ronaldinja bi mogao da trenira Srbin

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinja bi mogao da trenira Srbin

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Kabuskorp iz Angole, na čijoj klupi će od 1. januara sedeti srpski trener Ljubomir Ristovski. Predsednik vicešampiona Angole Bento Kangamba u izjavi za tamošenje medije je potvrdio da su pregovori u toku.

- Vodimo bitku za Ronaldinja. Pregovaramo sa njegovim agentom, a ponudili smo jednogodišnji ugovor. Želimo sa Ronaldinjom da osvojimo afričku Ligu šampiona i plasiramo se na klupsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sveta - rekao je Kangamba medijima.

Ronaldinjo je prethodnih nekoliko meseci bio član meksičkog Keretara, a mediji spekulišu da bi ga u svom dresu rado videli i čelnici LA Galaksija.

(Foto: Beta/AP/Marco Ugarte)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.