Romeu potpisao trogodišnji ugovor sa Barselonom

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 12:46

Romeu potpisao trogodišnji ugovor sa Barselonom

Dosadašnji fudbaler Đirone Oriol Romeu potpisao je trogodišnji ugovor sa Barselonom.

Romeu je prošao Barseloninu omladinsku školu, ali je odigrao samo dve utakmice za prvi tim, u sezoni 2010/2011 kod trenera Pepa Gvardiole.

Barselona u saopštenju nije navela detalje transfera, a u ugovoru 31-godišnjeg fudbalera je otkupna klauzula od 400 miliona evra.

Romeu je prošle sezone odigrao 33 prvenstvene utakmice za Đironu, koja je zauzela 10. mesto na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Primeri.

Tokom karijere igrao je za Čelsi, na pozajmicama u Valeniji i Štutgartu, sedam godina proveo je u Sautemptonu odakle je prošlog septembra prešao u Đironu.

Romeu je treće pojačanje Barselone u letnjem prelaznom roku, posle dolazaka Ilkaja Gundogana i Injiga Martinesa, koji su na Kamp Nou stigli kao slobodni igrači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.