Romario: Ne brinem se za Nejmara, on je isti ja pre 20 godina

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romario: Ne brinem se za Nejmara, on je isti ja pre 20 godina

Legendarni brazilski napadač Romario stao je u odbranu supertalentovanog Nejmara rekavši da se fudbaler Santosa isto ponaša kao i on u tinejdžerskim danima.

Romario se ne brine da će Nejmar postati previše arogantan iako je već stekao status zvezde u domovini, što zbog fudbalskih kvaliteta, a i ponašanja izvan terena.

"Sa 18 godina sam već bio milioner i konstantno u centru pažnju. Potpuno razumem Nejmarovo ponašanje, on je isti kao ja pre 20 godina, ali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isto vreme potpuno drugačiji od Adrijana", rekao je Romario i objasnio zašto je bivši napadač Intera i Rome konstantno u problemima.

"Adrijano voli da živi u faveli, a ne u bogatijim naseljima. Tamo konstantno rizikuje da se nađe u problemima", tvrdi Romario.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.