Romario: Marakana izgubila dušu

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2011, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romario: Marakana izgubila dušu

Legendarni Brazilac Romario rekao je da mu se ne sviđa kako će izgledati renovirani stadion Marakana i dodao da je ovaj objekat počeo da gubi svoju dušu.

Igrao sam na Marakani i znam kakav je to osećaj. Sve mi se više čini da stadion zbog ovih radova počinje da gubi svoju dušu. Sve je drugačije, ko zna, možda odluče i da promene ime stadiona – rekao je Romario brazilskim medijima.
Brazilske vlasti renoviraju nekoliko stadiona, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Marakanu u Rio de Žaneiru, u okviru priprema za organizaciju Svetskog prvenstva 2014.
Romario je 1994. godine osvojio titulu svetskog prvaka sa Brazilom, a trenutno je poslanik Socijalističke partije u donjem domu nacionalnog kongresa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.