Romantičari traže bodove

Izvor: RTS, 24.Avg.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Romantičari" traže bodove

Posle dva poraza na startu sezone OFK Beograd protiv Hajduka iz Kule traži prve bodove u prvenstvu. I pored kadrovskih problema, "romantičari" idu na pobedu.

Trener fudbalera OFK Beograda Stevica Kuzmanoski rekao je danas da je njegov tim svestan situacije u kojoj se nalazi posle dva poraza, ali da veruje u dobar rezultat protiv Hajduka iz Kule u trećem kolu Super lige.

"Momci su svesni situacije u kojoj se nalaze, pošto posle dve odigrane utakmice imamo nula bodova. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Važnost sutrašnjeg duela je velika i verujem u dobar rezultat", izjavio je Kuzmanoski.

Makedonski trener naveo je da će njegov tim igrati požrtvovano i da će igrači morati da pruže svoj maksimum. Kuzmanoski je rekao da ekipa ima kadrovskih problema pred meč sa Kuljanima.

"(Napadač) Dragan Bogavac neće igrati zbog povrede ramena, a nastup (veziste) Veseljka Trivunovića je neizvestan zbog stomačnih problema", rekao je on.

Štoper OFK Beograda Danijel Gašić rekao je da su se igrači dobro pripremili za predstojeću utakmicu.

"Dobro smo anazirali tim iz Kule i moramo da pobedimo", rekao je Gašić.

Sportski direktor kluba Zoran Lončar istakao je da "romantičari" imaju dobar tim, koji ima punu podršku uprave.

"Ekipa dobro igra i verujemo da će rezultati uskoro doći. Kao klub stojimo iza igrača i stručnog štaba i podržavamo ih. Pored bodovne oskudice, nismo u panici i verujemo da još nije ništa izgubljeno", rekao je Lončar.

Utakmica između OFK Beograda i Hajduka igraće se u subotu od 17.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.