Romantičari jurišaju na Oklopnike (sastavi)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2011, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantičari jurišaju na Oklopnike (sastavi)

Na Staroj Karaburmi su posle poraza od Hajduka i Spartak Zlatibor vode na domaćem terenu rešili da okrenu list. OFK Beogradu protiv Smedereva „igra” samo pobeda.

– Posle fino iskorišćene pauze, nakon dva kiksa u svojoj avliji, vreme je da obradujemo navijače. Imamo kvalitet i moć da savladamo Oklopnike i napravimo beg u gornji deo tabele. Tamo nam je i mesto – optimista je trener plavo-belih Dejan Đurđević.
Levi bek Milan Rodić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i desno krilo Predrag Pavlović su van stroja, ali to ne menja ambicije.
– Smederevo ima dosta mladih igrača, mahom iz Partizanove škole. Posle dobrog početka, slično nama ušli su u probleme, kulminirane porazom od Slobode PS. Tražiće svoju šansu, ali sve ćemo učiniti da osvojimo bodove – naglasio je šef struke Romantičara.
Grad stimulisao Oklopnike
Dvonedeljna pauza došla je kao poručena za četu Dragana Đorđevića pred gostovanje na Staroj Karaburmi. Poraz od Slobode PS je preboljen, iako ostaje žal za poništenim golom Ćerana.
– Tokom pauze, ako se izuzme igra na dva gola, nismo imali nijednu kontrolnu utakmicu. Želeli smo da osvežimo igrački pogon i što spremnije dočekamo susret sa OFK Beogradom – kaže trener Dragan Đorđević.
Za bolju atmosferu u taboru Oklopnika potrudila se i Gradska uprava. Nakon pune dve decenije, iz gradske kase izdvojena su sredstva za izmirenje tekućih obaveza, što je sve u klubu evidentno oraspoložilo.
– Zahvalni smo ljudima koji vode grad na razumevanju i pomoći koju su nam pružili. Obaveze prema igračima su izmirene i sada su njihove misli isključivo usmerene ka  terenu. Raduje nas i činjenica da su svi, osim Stanića, u konkurenciji, tako da ćemo protiv Romantičara, koje izuzetno cenim, zaigrati u najjačem sastavu – istakao je Dragan Đorđević, ne želeći da prognozira ishod meča.




Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Romantičari jurišaju na Oklopnike (sastavi)

Izvor: Utakmica.rs, 15.Okt.2011

Na Staroj Karaburmi su posle poraza od Hajduka i Spartak Zlatibor vode na domaćem terenu rešili da okrenu list. OFK Beogradu protiv Smedereva "igra" samo pobeda. – Posle fino iskorišćene pauze, nakon dva kiksa u svojoj avliji, vreme je da obradujemo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.