Romano: Čelsi nije ponudio 80 miliona za Vlahovića

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 22:13

Romano: Čelsi nije ponudio 80 miliona za Vlahovića

Londonski Čelsi za sada nije ponudio 80 miliona evra Juventusu za Dušana Vlahovića, prenosi Fabricio Romano.

Italijanski novinar je tako odgovorio na navode ESPN-a koji je prvi preneo vest o ponudi i dodaao da su u trci za Vlahovićev potpis i Bajern, kao i Mančester junajted.

Prethodno je američki medij preneo kako je menadžer "plavaca" Maurisio Poketino insistirao da na Stamford Bridž dođe Vlahović, koji bi trebalo da bude ključni napadač Čelsija u narednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinama.

Dodaje se da je Juventus u finansijskim problemima, da mu preti kazna oduzimanja bodova i neigranje Lige šampiona naredne sezone, što bi moglo da bude presudno u odluci da prodaju Srbina kog su u januaru prošle godine platili Fjorentini 75 miliona evra.

Vlahović (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimk takmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu reprezentacije Srbije u martu protiv Litvanije i Crne Gore kad je postigao tri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.