Roma želi Luisa Enrikea za trenera

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma želi Luisa Enrikea za trenera

Uprava italijanskog fudbalskog prvoligaša Rome saopštila je da je njena prva želja za trenera nekadašnji reprezentativac Španije i igrač Barselone i madridskog Reala Luis Enrike Martines.
Italijanski mediji prenose da se sportski direktor „vučice” Valter Sabatini sastao sa Luisom Enrikeom u Milanu i da mu je čak ponudio saradnju precizirajući da će, u slučaju da prihvati Rominu ponudu, mladi španski stručnjak zarađivati godišnje 1,5 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Poznati sportski dnevnik „Gazeta delo sport” saznaje da bi čelnici Rome želeli da angažuju Luisa Enrikea na dve godine.
Roma je veoma turbulentnu sezonu, tokom koje su je sa klupe predvodili Klaudio Ranijeri i Vićenco Montela završila na sedmom mestu tabele italijanskog prvenstva obezbedivši na taj način plasman u Ligu Evrope.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.