Izvor: B92, 10.Apr.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma želi Ibrahimovića

Italijanski fudbalski klub Roma spreman je da plati 13 miliona dolara za napadača holandskog Ajaksa, švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića, javili su švedski mediji.

Ajaks je naveo da će za 21-godišnjeg Ibrahimovića tražiti najmanje 110 miliona švedskih kruna, što je 12,95 miliona dolara.

"Ukoliko Ajaks ne poveća cenu, on će sledeće sezone igrati za nas", citirali su švedski mediji jednog of funkcionera Rome Franka Baldinija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Agent talentovanog napadača Andres Karlson nije dematovao da su pregovori o transferu počeli, ali je odbio da dalje komentariše. Ibrahimović je pod ugovorom sa Ajaksom do juna 2005. godine. On je do sada 15 puta igrao za švedsku reprezentaciju, za koju je postigao tri gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.