Roma ubedljiva, remi u Milanu

Izvor: B92, 02.Mar.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma ubedljiva, remi u Milanu



U prvim utakmicama 26. kola Roma je na svom stadionu "pregazila" Parmu sa 4:0, dok je Lacio na gostovanju u Milanu odigrao 1:1 sa istoimenom klubom. Roma je u drugom poluvremenu postigla čak tri gola, dva u poslednjih deset minuta. Najzad se u strelce upisao i Mirko Vučinić koji je tako postigao tek treći gol u sezoni, a poslenji ne meču. Pre njega golove su dali Akvilani u 27, Falkone je pogodio svoju mrežu u 51, a Toti povećao na 3:1 u 80. minutu.

Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije uspeo da zabeleži tri boda na svom terenu. Lacio je prvo došao u prednost golom Bjankija u 54. minutu. Izjednačio je Odo iz penala u 66. minutu, a Lacio je igrao sa igračem manje od 86. minuta kada je isključen Silvestri.

Preostalih osam mečeva igra se u nedelju, a najzanimljivije će biti u Torinu gde Juventus igra sa Fjorentinom i u Napoljiu gde domaći klub dočekuje Inter iz Milana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.