Roma u problemu, Fonseka ostao bez veznjaka!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma u problemu, Fonseka ostao bez veznjaka!

Afrikanac se ustalio kod novog trenera "vučice".

"Vučica" je tokom nedelje završila svoje takmičenje u kupu Italije.

Juventus ih je izbacio pošto su "bjankoneri" slavili sa 3:1 u meču na "Alijancu", ali izgleda da to nije jedina posledica koju će rimski klub pretrpeti.

Na duže su ostali bez Amadu Diavare, bivši igrač Napolija je desetak minuta pre kraja napustio utakmicu u Torinu. Doživeo je ozbiljniju povredu kolena koja će ga posle operativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zahvata udaljiti na tri meseca od terena.

Diavara je stigao prošlog leta iz Napulja za sumu od 21 miliona evra, ove sezone je zabeležio devetnaest utakmica. Roma dosta pati sa povredama ove sezone, pored Diavare Fonseka ne može da računa na Perotija, Zaniola, Miktarijana, Zapakosti u Mirantea.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.