Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 15:37

Roma traži zamenu za Kolarova, Kukurelja bi mogao u Rim

Cena mladog Katalonca iznosi 25.000.000 evra i veruje se da bi mogao da bude Romin dugogodišnji oslonac na mestu koje je u nekoliko poslednjih godina čvrsto držao kapiten reprezentacije Srbije

Aktuelna sezona bi možda mogla da bude i poslednja za Aleksandra Kolarova u dresu Rome, pa prema pisanju italijanskih medija sportski direktor Vučice Đanluka Petraki intenzivno radi na pronalaženju njegove zamene.

Kako piše AS, Vučica bi mogla da se uključi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u borbu za levog Barselone, na pozajmici u Hetafeu Marka Kukurelju. Talentovani defanzivac se prethodnih dana dovodio u vezu sa Napolijem, mada je gazda Napolitanaca Aurelio de Laurentis to demantovao.

.

Roma će svakako imati ozbiljnu konkurenciju u obavljanju ovog posla. Pre svega kada su u pitanju italijanski klubovi, ali i Hetafe, koji ima opciju za kupovinu, a i Kukurelja je veliki miljenik trenera Hosea Bordalasa.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.