Roma to radi tako lepo - bomba Radže i minijatura Faraona za potop Sampdorije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma to radi tako lepo - bomba Radže i minijatura Faraona za potop Sampdorije (VIDEO)

Vučica lakim trijumfom (4:0) do četvrtfinala Kupa Italija

Roma je kompletirala plasman u četvrtfinale Kupa Italije, a kao nagradu za lepršavu i ubedljivu pobedu nad Sampdorijom od 4:0 (1:0), dobila je najlakšeg mogućeg rivala - drugoligaša Ćezenu, koju će dočekati na Olimpiku.

Odlična pratija Vučice večeras pred svojom poblikom, a srca promrzlim navijačima Rome ugrejali su sjajnim golovima Najngolan i El Šaravi koji su majstorski matirali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golmana Puđionija. Ni Džeko nije propustio šansu da se upiše u strelce na ovom meču, mada ruku na srce njegov gol nije bio tako lep kao pogoci ove dvojice.

Posebno lepa bila je bombetina Belgijanca Najngolana u 39. minutu kada je prosto pocepao mrežu Sampdorije, dok se magični Faraon El Šaravi dobro zabavio u 61. nakon što je majstorski klobovao golmana gostiju. Tačku je stavio Najngolan minut pre kraja Mogla je Roma da postigne još nekoliko pogodaka, legendarni Frančesko Toti je imao dobre prilike, alo nije uspeo da dođe do gola.

Filip Đuričić odigrao je svih 90 minuta za goste, ali se nije proslavio.

U svakom slučaju, lepa i zaslužena pobeda Vučice koja je nastavila nestvaran niz pobeda kod kuće ove szone. Na kraju spomenimo i da će se u četvrtfinalu Kupa Italije sastati: Napoli - Fiorentina, Juventus - Milan, Inter - Lacio, Roma - Čezena.

KUP ITALIJE - 1/8 finala

Četvrtak:

Roma - Sampdorija 4:0 (1:0)

/Najngolan 39, Džeko 48, El Šaravi 61, Najngolan 87/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Roma napunila mrežu Sampdorije za četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017

Fudbaleri Rome ubedljivo su pobedili ekipu Sampdorije u osmini finala Kupa Italije sa 4:0..Izabranici Lućana Spaletija su na "Olimpiku" pružili navijačima fantastičnu predstavu i najavili borbu za trofej u ovom takmičenju...Junak utakmice je bio Rađa Naingolan koji je doneo prednost u 39 minutu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.