Roma stopira odlazak Matića

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 17:17

Roma stopira odlazak Matića

Uprava Rome nije voljna da se pred početak sezone odrekne usluga Nemanje Matića.

Iako se ovih dana pisalo kako je srpski vezista dogovorio lične uslove oko transfera u redove francuskog prvoligaša Rena, tome se protive u upravi "vučice".

Prioritet Rome ovog leta je dovođenje napadača i odlazak Matića značio bi da hitno moraju da pronađu rešenje i za mesto u veznom redu.

Matić je voljan da promeni sredinu, ali očigledno je da se to baš i ne dopada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treneru Žozeu Murinju koji u njemu i dalje vidi veoma bitnu kariku u igri tima.

Otuda je Matiću automatski produžen ugovor za još godinu dana, ali sve će zavisiti od ponude Rena.

Činjenica je da se Francuzi nadaju da će po povoljnim uslovima dobiti Matića, ali male su šanse da Roma popusti osim u slučaju ekstremno dobre ponude.

Matić je prošle sezone na 50 mečeva za Romu odigrao preko 3.100 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.