Roma sigurno ide ka pobedi, Kolarov pogodio protiv Torina! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma sigurno ide ka pobedi, Kolarov pogodio protiv Torina! (video)

Srbin odlično otvorio novu rundu u italijanskoj Seriji A.

U toku je prvo poluvreme utakmice 20. kola Serije A između Rome i Torina.

Trenutno je 2:0 za "Vučicu", prvi pogodak je psotigao Zaniolo u 15. minutu, a prednost je povisio kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov u 34. minutu.

Minut ranije, Sirigu je u svom kaznenom prostoru oborio El Šaravija, pa sudija nije imao drugog izbora nego da pokaže na belu tačku.

Siguran sa nje bio je Kolarov, pogodak možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - "Vučica" umalo da prospe dva gola prednosti, El Šaravi rešio "Bikove"! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019

Pogodio i Aleksandar Kolarov, Roma mogla da ostane bez pobede...U prvoj utakmici 20. kola italijanske Serije A, fudbaleri Rome ostvarili su pobedu na svom terenu od 3:2 protiv ekipe Torina..."Vučica" je sigurnom igrom u prvom delu meča uspela da stigne do dva gola prednosti...Prvo se Nikolo Zaniolo...

Nastavak na Sportske.net...

Parma slavila u Udinama, može li i u Evropu? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019

Žervinjo čovek odluke...Posle trijumfa Rome nad Torinom (3:2), druga utakmica današnjeg programa u okviru 20. kola Serije A odigrana je na ''Dačija Areni'' u Udinama, gde je Parma kao gost slavila sa 2:1...Gosti su već u jedanaestom minutu uspeli da povedu. Iznudili su jedanaesterac, što je i potvrđeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.