Roma se predala, trka za titulu gotova, sad traže novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma se predala, trka za titulu gotova, sad traže novog trenera!

Posle jučerašnjeg raspleta na Veliku subotu, jasno je, od titule nema ništa. To drugim rečima znači, da klub traži novog trenera.

Ako je mala šansa postojala, sada izgleda kao nemoguća misija.

Roma je posle remija sa Atalantom na -8 bodova u odnosu na Juventus, do kraja je u igri još 18 bodova. Drugim rečima, Juventusu su potrebne tri pobede u poslednjih šest mečeva, a rivali su sledeći: Đenova, Torino i Krotone kod kuće, Atalanta, Roma i Bolonja na strani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Roma, iako dočekuje Juventus do tada već može da se oprosti od titule, naime oni posle gostovanja Peskari, igraju sa Laciom gradski derbi, a onda gostuju Milanu.

Potrebno bi im bilo čudo zaista da prestignu Juventus, pa mnogi veruju da će "Bjankoneri" svoju šestu titulu u nizu, 35. osvojenu na terenu (dve su im oduzete za zelenim stolom) slaviti već prve nedelje maja, kada će ugostiti Torino u gradskom derbiju.

I Roma se predala, kako kažu, ne razmišljaju više od Juventusu već kako da zadrže prednost u odnosu na Napoli i završe na drugom mestu, sada imaju samo +2 u odnosu na Sarijev tim.

Roma će tražiti novog trenera, Spaleti je već jasno rekao, da ako ne osvoji titulu, odlazi.

I on će to obećanje održati, ali prvo želi da završi sezonu.

Prva meta je Unaj Emeri, pisali smo o tome, ali je problem što ima godinu ugovora sa PSŽ, a i pored ne baš impresivnih rezultata, Parižani žele da ga zadrže.

Pominje se i Montela, koji čeka rasplet sa novim vlasnicima, a jedna od opcija je Đanpjero Gasperini koji je napravio čudo sa Atalantom ove sezone.

No, on je "tuširao" Romu,ne samo juče na terenu, već i izjavom posle meča.



"Dolazak u Romu, izvinite, ja nikome nisam rezervna varijanta, to je nekorektno prema Atalanti, mi ovde imamo projekat i sigurno da neću biti rezerva za bilo koga
", odbrusio je iskusni strateg.

Videćemo šta će od svega biti, ali je i ove sezone, kao i prethodnih, Roma pretila bez osnova, jednostavno, nijednog trenutka nisu bili ravnopravan protivnik Juventusu, iako "Stara Dama" nije blistala u prvom delu sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.