Roma razočarala u Ređo Emiliji, Đuričić jedan od heroja! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma razočarala u Ređo Emiliji, Đuričić jedan od heroja! (video)

Sjajna partija Filipa Đuričića u pobedi Sasuola.

Roma je ponovo razočarala svoje navijače.

Sasuolo je danas bio bolji rival od Rimljana sa 4:2 (3:0) u utakmici koja je obilovala šansama na obe strane, pa i golovima kojih smo videli čak šest.

Vrlo brzo je Roma bila u nokdaunu. Federiko Kaputo je sa dva gola doneo prednost Sasuolu nakon sjajnih akcija, a prvi gol je nešto što će se prepričavati zbog proklizavanja Manćinija kojeg je pomenuti fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćih varkom izbacio iz igre, pa je kasnije pogodio mrežu.

Drugi gol je usledio u 16. minutu, da bi na ogromnih 3:0 povisio Filip Đuričić nakon dodavanja Berardija.

Svi su očekivali da se Roma trgne iz letargije i da proigra u nastavku, što se i desilo. Roma je igrala odlično, posebno nakon ulaska Peresa, a Edin Džeko je već u 55. minutu utakmice uspeo da postigne gol za 3:1. Kada je Lorenco Pelegrini dobio drugi žuti karton mislili smo da je to to, da će Roma ponovo izgubiti, ali je gost ovoga puta bio tvrd orah sa igračem manje.

Vereto je pogodio iz penala za 3:2, ali drama nije mnogo trajala pošto je Boga postavio konačnih 4:2 samo dva minuta kasnije, u 74. minutu. Bio je to fantastičan gol, sve je sam uradio ovaj fudbaler iako je imao Đuričića otvorenog u dobroj poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đuričić pogodio i asistirao, Roma pokošena u Ređo Emiliji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2020

Kakva katastrofa Rome u Ređo Emiliji, kakvo veče za Filipa Đuričića. Sasuolo je na svom terenu savladao Vučicu sa 4:2, a srpski reprezentativac je bio glavni akter fantastičnog polučasovnog časa fudbala domaćeg tima. Domaći igrači su leteli po terenu, a taj uragan je bio dovoljan da se na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.