Roma prihvatila 7.000.000 evra za Lajića, ali je problem plata od 1.900.000 po sezoni

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma prihvatila 7.000.000 evra za Lajića, ali je problem plata od 1.900.000 po sezoni

Srpski reprezentativac kao deo velike trampe

Torino se dogovorio sa Romom, čeka se još definitivan odgovor Adema Ljajića. Hoće li srpski reprezentativac prihvatiti ponudu Torina?

Posle ne baš uspešnih godinu dana u Interu, Ljajiću je istekla pozajmica ali ga Roma sa kojim ima ugovor, ne želi natrag. Konačan transfer je najbolje rešenje, a Torino se do sada pokazao kao najubedljiviji kandidat za kupovinu. Želeli su ga i pre godinu dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a sada još više otkako je Siniša Mihajlović došao na klupu.

Torino je već postigao sporazum sa Vučicom. Ponuđenih 7.000.000 evra je zadovoljilo rimski klub i iz prestonice je stiglo zeleno svetlo za transfer. Ali problem je nagovoriti Ljajića da se preseli u Pijemont. Srpski reprezentativac ima još godinu dana ugovora sa Romom prema kojem zarađuje 1.900.000 evra po sezoni. Za Torino je to prevelika suma i nadaju se da će Ljajić smanjiti finansijske zahteve. Uzdaju se i u pomoć Ljajićevog menadžera Falija Ramadanija koji zastupa njihovog Nikolu Maksimovića.

Transfer Ljajića bi mogao da bude samo deo trgovine na relaciji Torino - Roma. Vučica je ozbiljno zagirzla za desnog beka Bruna Peresa kojeg Torino ceni na 20.000.000 evra. Tako bi u paketu sa Ljajićem mogao da ode i Jago Falke na pozajmicu od godinu dana, kao i suma od 10.000.000 do 12.000.000 evra. Roma bi zauzvrat dobila sjajnog desnog beka Peresa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Roma prihvatila Torinovih 7.000.000 evra za Ljajića

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2016

Torino se dogovorio sa Romom i čeka se još definitivan odgovor Adema Ljajića..Posle ne baš uspešnih godinu dana u Interu, Ljajiću je istekla pozajmica ali ga Roma sa kojim ima ugovor, ne želi natrag. Konačan transfer, stiče se utisak, najbolje je rešenje za Ljajića, a Torino se do sada pokazao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.